tag:blogger.com,1999:blog-8496278967854356710.post7361466399086475482..comments2023-08-11T15:22:20.380+02:00Comments on Cukrowa pasja: SERNIK Z BRZOSKWINIAMISłodka pasjahttp://www.blogger.com/profile/04277140865808908151noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8496278967854356710.post-57591734247925897352014-09-11T23:56:53.959+02:002014-09-11T23:56:53.959+02:00Wstępne podpiekanie ciasta nie zdaje egzaminu, gdy...Wstępne podpiekanie ciasta nie zdaje egzaminu, gdyż ciasto wychodzi twarde jak skała. Roniłam ciasto w dwa różne sposoby i sprawdził się sposób bez wstępnego podpiekania. Wystarczy na surowe, rozłożone na blaszce ciasto wylać masę serową i wstawić do piekarnika na godzinę. Małgosiahttps://www.blogger.com/profile/15440728554852987623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496278967854356710.post-68983490898354277142013-12-19T16:08:47.365+01:002013-12-19T16:08:47.365+01:00wyluzuj:) wyluzuj:) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496278967854356710.post-22315460306232732682013-08-19T22:43:22.958+02:002013-08-19T22:43:22.958+02:00,,to pewnie dlatego,że użyłam sera z pudełka a nie...,,to pewnie dlatego,że użyłam sera z pudełka a nie domowego''<br />to żart? nie ma nic lepszego niż wiejski, prawdziwy twaróg. wg ciebie ten ,z pudełka'', rozumiem masz na myśli wiaderko, jest lepszy?! <br />niedowierzanie <br />Anonymousnoreply@blogger.com